Infrastructure Limited
(formerly known as SEA GOLD AQUA FARMS LIMITED)
HOME ABOUT US SERVICES INVESTOR RELATION CONTACT US  
About Us

Name of the Company

SEA GOLD INFRASTRUCTURE LIMITED *
(formerly known as SEA GOLD AQUA FARMS LIMITED)
Registered Address Plot No. 23, Phase IV, IDA Jeedimetla, Hyderabad – 500 055
Email ID
seagoldacqa@gmail.com

Corporate Address Plot No. 23, Phase IV, IDA Jeedimetla, Hyderabad – 500 055
Email ID
seagoldacqa@gmail.com

Compliance Officer Mr. Venkata Satish Veerapaneni
Plot No. 23, Phase IV,
IDA Jeedimetla, Hyderabad – 500 055
Tel. No. 040-23544558
Fax No. 040-23544558
Email ID

satish@pvknprk.com


Brief nature of Business Infrastructure Activities **
Exchanges where the company is listed indicating Regional Stock Exchange Bombay Stock Exchange (BSE)
Securities Listed Equity
Scrip Name SEA GOLD
Scrip Code 530361
ISIN No. ISIN - INE428P01013 (CDSL)
The shares of the company are admitted by CDSL. The company is in the process of admitting its shares in NSDL .

The information providing herein is as submitted by the company and Bombay Stock Exchange is not responsible for errors, if any.
* The Company pursuant to the Scheme of Arrangement as approved by the Hon’ble High Court of Andhra Pradesh, effective August 27, 2011,inter-alia has changed the name of the Company from SEA GOLD AQUA FARMS LIMITED to SEA GOLD INFRASTRUCTURE LIMITED
** The Company pursuant to the Scheme of Arrangement as approved by the Hon’ble High Court of Andhra Pradesh, effective August 27, 2011,inter-alia has amended the Main Objects of the Company from Aqua Culture and other allied activities to Infrastructure Activities.
 
Useita taantumat neljä keskeistä tekijää, jotka liittyivät halukkuutta CT: lisääminen koulutustaso; pelkäämättä verikoe; käsitys, että klinikalla tarjotaan yksityisyyttä; ja käsityksiä suurempi canada goose takki sosiaalinen tuki sukulaisten ja ikäisensä. Jotka eivät halua todistaa tai epäröi CT ilmaisi voimakkaan pelko sosiaalista häpeää / hylätään, jos positiivisen. Tuottamien tulosten näkemyksiä suunnitteluun Menekinedistämisohjelmille ja osoittaneet, että ei ainoastaan ??ovat IEC ponnisteluja tarvitaan, jotta tietoa HIV / AIDS, mutta että muutos kliinisessä ja yhteisö ovat välttämättömiä luotaessa tukeva ympäristö kannustaa käyttöönottoa CT palvelujen.Tämän tutkimuksen tarkoituksena on raportoida meidän ensimmäiset kokemukset käytöstä kevään kelat sulkea avoin hollister suomi valtimotiehyt koiran. On olemassa muutamia suuria Potilaan sarjan raportoitu eläinlääkinnän kirjallisuudessa. Coil sulkeminen yritettiin 15 koiraa (mediaani paino, 6,5 kg, alue, 1,2-38,7 kg), joilla on avoin valtimotiehyt välillä toukokuussa 1997 ja toukokuussa 1999. TAVOITE: Vuonna 1994 DSM-IV esitetään uudet kriteerit päihdetyön kuten toistuvia ongelmia tahansa neljällä heijastaa sosiaalisia, ihmissuhde, ja oikeudellisia ongelmia. Kirjoittajat järjestelmällisesti arvioida suorituskykyä kunkin neljän diagnostiset kriteerit alkoholin väärinkäyttö (ongelmat rooli toiminnan, alkoholin käyttö vaarallisissa tilanteissa, alkoholiin liittyvät oikeudellisia ongelmia, ja sosiaalisten tai ihmissuhde ongelmia) ja määrittää ennuste liittyy kynnyksellä yksi vastaan ??kaksi tai useampia kriteerejä endorsements.METHOD: Baseline ja 5-vuoden seuranta canada goose takki tietoja analysoitiin 2596 miesten ja naisten Collaborative tutkimus Genetics of Alkoholismi, mukaan lukien 1881 yksilöiden ei alkoholia liittyviä diagnoosi, ja 715 alkoholin väärinkäyttöön , kun ilman potilailla, joilla on alkoholiriippuvuus. Suorituskyky kunkin perusteen analysoitiin koko ryhmän ja 565 henkilöille, jotka kannatti vain yksi kriteeri on baseline.RESULTS: Yksi alkoholin väärinkäyttö kriteeri hyväksyivät 79% tutkittavista alkoholin väärinkäyttöön, 18,5% kannatti kaksi, ja 2,5% hyväksyi kolme . olemassa useita yhteensä polven tekonivelleikkaus malleja saatavilla laaja vaihtelu ominaisuuksia. Pitkän aikavälin tuloksia koko polven tekonivelleikkaus kiinteällä laakerointi ovat osoittaneet suurta kliinistä menestystä. Kuitenkin implantin löystymistä ja polyeteeni kulumista tuli tunnustettu pitkän aikavälin syitä myöhään hollister suomi epäonnistumisen.Hän lähti sairaalasta ilman lääketieteellistä cares. 15 päivän kuluessa, hän oli jälleen otettu samaan ED aiheuttamien vakavien agitaatio, delirium ja hallusinaatioita, ja raportoitu käytön MDPV ja lääkkeet edellisellä viikolla. Hän sedatoitiin diatsepaamia ja klooripromatsiini.